Натоварен трафик в страната се очаква в предстоящите почивни празнични дни. От

...
Натоварен трафик в страната се очаква в предстоящите почивни празнични дни. От
Коментари Харесай

Натоварен трафик и акции срещу употребата на алкохол и наркотици преди празничните дни

Натоварен трафик в страната се чака в идните почивни празнични дни. От Министерство на вътрешните работи ще наблюдават за сигурността по пътищата и ще ревизират дали водачите на коли не карат след използването на алкохол и опиати. Органите на реда ще следят  за превишена скорост и нападателно държание на пътя.

Междувременно през днешния ден стартира акцията „ С избистрен разум зад кормилото “. Тя има за цел  предварителна защита на случаите, породени от пияни и дрогирани водачи . На бензиностанции на големите вериги ще бъдат сложени дрегери за алкохол. Шофьорите ще могат непринудено да си  правят проби.

Oт НСО оповестиха възбраната за потребление на дронове от 21ч. до 2:30ч. във вечерта на 15-ти против 16-ти април. Тя важи за региона към храм-паметника " св. Александър Невски ". В нощта на Възкресение жителите ще минават през два пункта за достъп до катедралата. От НСО оповестяват, че няма да позволяват жители с обемисти багажи и ще лимитират наличието на хора в несъответстващо положение. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР